Försoningstimma och Ljusets återkomst

Till den sanna treenigheten inom oss alla - Modern, Fadern och Barnet - som skapar vår värld. Vintersolståndet den 21 december 2020.
jorden solen

I följande klipp läser jag min text Försoningstimma och Ljusets återkomst till musik och storslagna bilder av vår vackra mamma jord… 

En ny tid är här. Ljusets tid är här. När vi alla behöver ta ansvar för alla delar av oss själva. För att läka, hela och släppa taget. För att hedra Modern, Fadern och Barnet inom oss.

Förlåt min älskade moder...

Att jag inte alltid har hedrat dig och inte heller har sett allt du gör för mig.
Förlåt att jag har tagit dig för given och låtit dig utnyttjas. Förlåt att jag har låtit dig kliva över dina gränser. Att jag inte har förstått ditt värde och omfattningen av den villkorslösa kärlek du är. Förlåt att jag inte har visat dig den respekt och kärlek du förtjänar. Jag vet nu att när jag hedrar mig själv, när jag vårdar och vördar mig själv, när jag respekterar och älskar mig själv, då hedrar jag även dig.

Förlåt min älskade moder...

För att jag lät dig spela rollerna av Offer och Räddare.
Förlåt att jag gjorde dig till den maktlösa, svaga, kraftlösa. Till den medberoende som skulle rädda hela världen. Till hon som ständigt ställde dig själv åt sidan och tog ansvar som egentligen inte var hennes att ta. Förlåt att jag försvagade dig och gav bort din kraft genom att låta dig ta andras ansvar och genom att inte sätta tydliga gränser. Jag vet nu att du inte är något offer och att det inte är din uppgift att rädda alla andra. Jag vet nu att du är oändligt kraftfull. Jag vet hur trött du är på att känna dig utnyttjad och jag vet hur rädd du är ibland är att släppa taget, men vi klarar oss nu. Ta hand om dig nu mamma, så ska vi ta ansvar för oss själva och våra liv.

Förlåt min älskade fader...

Att du fick i uppgift att representera mina rädslor.
Förlåt att jag gav dig missriktad makt och inte stod upp för det som är sant.
Förlåt att jag lät mig förblindas i min önskan att blidka dig och göra dig stolt. Förlåt att jag i min längtan efter att få känna din kärlek gav upp kärleken till mig själv.

Jag vet nu att det inte är din uppgift att ge mig mitt värde, utan min uppgift att förstå att mitt värde är orubbligt. Jag ser nu att jag utplånade mig själv i min längtan efter att du skulle se mig eftersom jag gjorde mig osynlig för mig själv när du blev viktigast för mig.

Förlåt min älskade fader...

För att jag gjorde dig till min Domare och min Förövare.
Förlåt att jag lät dig kontrollera och styra mig med din rädsla, din ilska och din vrede. Förlåt att jag lät dig få bestämma vem jag skulle vara och att jag lät dig få sätta dig till doms över mig. Förlåt att jag lät dig bestämma mitt värde och att jag lät dig stå över mig. Förlåt att jag möjliggjorde ditt förtryck genom att foga mig och acceptera det. Nu vet jag bättre. Nu vet jag att du speglade mitt fördömande och förtryck av mig själv. Jag är nu redo att ta emot din sanna kärlek. Där vi möts utan att döma vare sig oss själva eller varann. 

Förlåt mitt älskade barn...

För att jag svek och övergav dig. Förlåt att jag fick dig att tro att kärlek är något villkorat. Förlåt att jag fick dig att tro att du behöver bevisa ditt värde för mig. Förlåt att jag tillät dig att bli till någon du inte är för att kompensera för brister du aldrig hade. Förlåt att jag tog din kraft ifrån dig genom att inte ha tillit till dig. Förlåt att jag dömde dig lika hårt som jag dömde mig själv. Förlåt att jag inte såg allt du är och lät dig få växa som den livets blomma du är. Förlåt för att jag försökte göra om dig. Förlåt att jag kvävde dig. Övervattnade dig. Torkade ut dig. Gav dig för lite näring.

Nu vet jag bättre. Nu vet jag att du är den villkorslösa kärleken. Att du är den gränslösa tilliten. Att du är den totala närvaron. Nu vet jag att du är den oändliga glädjens ljus och att du är kreativitetens mest flödande och fria uttryck. Nu vet jag att du är livets uttryck och att du aldrig kan gå förlorad. Nu vet jag att du är nyckeln till paradiset. Att du är NU och alltid har varit.

Nu vet jag att du alltid har funnits vid min sida och du vet att jag nu alltid finns här för dig. Vi vet nu båda att vi inte behöver räddas. Att vi bara behöver vara allt vi är. Varken mer eller mindre.

Vi vet nu att vi redan är den villkorslösa kärlek vi längtat efter. Och att vi i den kärleken har tillgång till all frihet och all trygghet. Tack mitt älskade barn! Jag ser så mycket fram emot att få leva i mitt paradis tillsammans med dig!

– TACK min älskade Moder Jord! 
Vattnet och jorden både inom och omkring mig!

– TACK min älskade Fader Sol!
Elden och vinden både inom och omkring mig!

TACK mitt älskade Stjärnebarn!
Du som förenar alla dessa krafter, du som ger oss liv och får oss att dansa i denna kosmiska dans tillsammans!

TACK till fader himmel och moder jord! TACK till paradisbarnet av villkorslös kärlek som föds ur ert sanna möte.

Jag önskar er alla ett befriande och berikande vintersolstånd! Nu välkomnar vi vattumannens tidsålder och skapar vårt paradis på jorden!

I AM THAT I AM! 

För dig som vill ha hjälp att läka ut ditt modersår och fadersår...

Mer värdefull läsning...

Sanna Nova Emilia

Sanna Nova Emilia

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost