Om mig

Om mig

Kom som du är - Gå som du blir

Sanna Nova Emilia inspelning

Genom att göra mig själv så fri jag bara vågar och kan så hoppas jag kunna inspirera fler människor till samma sak. Till att leva så fria som möjligt. Fria att älska. Fria att känna. Fria att skratta och gråta. Fria att lyckas och misslyckas. Fria att vara dem vi är just för stunden. Att våga uttrycka oss själva utan rädslan att bli dömd. Fria att verkligen LEVA!

Jag har hållit kurser och workshops för människor i utveckling i över 20 år. Det finns ingenting som ger mig så mycket glädje som att få vara delaktig i människors resa närmare sig själva, sin egen kraft och sanning. Det finns ingenting som berör mitt hjärta så starkt och fyller mig med så mycket vördnad och tacksamhet som att få se en annan människa hitta hem.

Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia Föreläser

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum.

Bara Ett Andetag Bort - OmslagBoken Bara ett andetag bort – Boken om mitt osynliga barn är boken om dottern jag förlorade och det nya liv jag vann, om hjärtat som brast och om all den nya kärlek som gjordes möjlig.Att Lära Med Hjärtat - Omslag

Boken Att lära med Hjärtat – När kunskap och värde blir ett är en bok med målet att skapa mer känslomässig medvetenhet, både för oss själva men inte minst för våra älskade barn.

Med en lekfull blandning av konstformer – av poesi, musik, bild och drama – bjuder mina föreläsningar deltagaren på ett hjärtats känsloäventyr. Som ren underhållning, stärkande igenkänning, nya livsperspektiv eller som en möjlighet till en mer transformerande och självläkande upplevelse.

Du kan läsa mer om mina föreläsningar här! Samtliga föreläsningar går att kombinera med en workshop i samma ämne. Kontakta mig för ett skräddarsytt förslag för era önskemål och behov. 

Jag erbjuder mina Hypnoskonsultationer och Coachsamtal både på min praktik i Hudiksvall och online via zoom. Mitt mål i det arbetet är att ge aktivt stöd med varaktiga resultat för varje människa som önskar befria sig ifrån sina ofrivilliga programmeringar och leva mer sanna emot sig själva.

Läs mer här!

Inom kort så startar jag min nya podd – Ditt inre universum – där jag kommer att dela en salig blandning av livsinspirerande tankar och funderingar kring vad det innebär att vara människa på jorden och att både upptäcka och skapa sig själv.

Varmt välkommen att anmäla dig till mitt inspirationsbrev så att du inte missar när vi drar igång!

 

Anlita mig som Föreläsare !

läsvärt & tänkvärt

Senaste artiklarna

Att befria sina tankar

Sanna Nova Emilia 2022-12-08

Är det du som styr dina tankar eller är det tankarna som styr dig?

Personlig utveckling Psykisk hälsa

Att stå kvar i kärleken

Sanna Nova Emilia 2022-12-07

Stå kvarStå kvar Stå kvari kärleken Du behöver inte förgöra mörkret Det förgör sig själv när

Dikter Livsinspiration

Närvarande i rädsla

Sanna Nova Emilia 2022-07-25

Närvarande i rädsla skyddar jag mig själv mot världen Kryper in i den välbekanta bubblan

Dikter Poesi

Emotionellt våldtagen

Sanna Nova Emilia 2022-07-18

Våldtagen av mina känslor Förnedrad FörgripenBesudlad PenetreradJag säger nej men de lyssnar inte Jag ber

Dikter Poesi

Viskande

Sanna Nova Emilia 2022-07-11

En tyst viskning andas i mitt öraBlåser liv i mitt hjärtas segelSveper sitt stormande jag

Dikter Poesi