Om mig

Om mig

Kom som du Àr - GÄ som du blir

Sanna Nova Emilia inspelning

Genom att göra mig sjÀlv sÄ fri jag bara vÄgar och kan sÄ hoppas jag kunna inspirera fler mÀnniskor till samma sak. Till att leva sÄ fria som möjligt. Fria att Àlska. Fria att kÀnna. Fria att skratta och grÄta. Fria att lyckas och misslyckas. Fria att vara dem vi Àr just för stunden. Att vÄga uttrycka oss sjÀlva utan rÀdslan att bli dömd. Fria att verkligen LEVA!

Jag har hÄllit kurser och workshops för mÀnniskor i utveckling i över 20 Är. Det finns ingenting som ger mig sÄ mycket glÀdje som att fÄ vara delaktig i mÀnniskors resa nÀrmare sig sjÀlva, sin egen kraft och sanning. Det finns ingenting som berör mitt hjÀrta sÄ starkt och fyller mig med sÄ mycket vördnad och tacksamhet som att fÄ se en annan mÀnniska hitta hem.

Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia FörelÀser

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframtrĂ€danden – Ă€r fött ur en lĂ€ngtan att fĂ„ levandegöra mĂ€nniskans inre, nĂ„ Ă€n djupare in i vĂ„r mĂ€nskliga existens och i upplevelsen av att vara mĂ€nniska. Efter att fĂ„ öppna dörrar och bygga broar mot en plats dĂ€r vi alla fĂ„r möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vĂ„rt eget personliga universum.

Boken Bara ett andetag bort – Boken om mitt osynliga barn Ă€r boken om dottern jag förlorade och det nya liv jag vann, om hjĂ€rtat som brast och om all den nya kĂ€rlek som gjordes möjlig.

 

Boken Att lĂ€ra med HjĂ€rtat – NĂ€r kunskap och vĂ€rde blir ett Ă€r en bok med mĂ„let att skapa mer kĂ€nslomĂ€ssig medvetenhet, bĂ„de för oss sjĂ€lva men inte minst för vĂ„ra Ă€lskade barn.

Med en lekfull blandning av konstformer – av poesi, musik, bild och drama – bjuder mina förelĂ€sningar deltagaren pĂ„ ett hjĂ€rtats kĂ€nsloĂ€ventyr. Som ren underhĂ„llning, stĂ€rkande igenkĂ€nning, nya livsperspektiv eller som en möjlighet till en mer transformerande och sjĂ€lvlĂ€kande upplevelse.

Du kan lÀsa mer om mina förelÀsningar hÀr! Samtliga förelÀsningar gÄr att kombinera med en workshop i samma Àmne. Kontakta mig för ett skrÀddarsytt förslag för era önskemÄl och behov. 

Jag erbjuder mina Hypnoskonsultationer och Coachsamtal bÄde pÄ min praktik i Hudiksvall och online via zoom. Mitt mÄl i det arbetet Àr att ge aktivt stöd med varaktiga resultat för varje mÀnniska som önskar befria sig ifrÄn sina ofrivilliga programmeringar och leva mer sanna emot sig sjÀlva.

LÀs mer hÀr!

Inom kort sĂ„ startar jag min nya podd – Ditt inre universum – dĂ€r jag kommer att dela en salig blandning av livsinspirerande tankar och funderingar kring vad det innebĂ€r att vara mĂ€nniska pĂ„ jorden och att bĂ„de upptĂ€cka och skapa sig sjĂ€lv.

Varmt vÀlkommen att anmÀla dig till mitt inspirationsbrev sÄ att du inte missar nÀr vi drar igÄng!

 

Anlita mig som !

lÀsvÀrt & tÀnkvÀrt

Senaste artiklarna

KĂ€rlekens seger

Sanna Nova Emilia 2021-01-19

The tipping point. The point of no return. Vi Àr hÀr nu. I tiden dÄ kÀrleken segrar. För den var aldrig menad att göra nÄgot annat.

Spirituellt Poesi

Vad Àr sjÀlvkÀrlek?

Sanna Nova Emilia 2021-01-17

Vad Àr sjÀlvkÀrlek egentligen? Vilka effekter har det pÄ vÄra liv att leva i bristande sjÀlvkÀrlek och vad har vi att vinna pÄ att Àlska oss sjÀlva?

Personlig utveckling Utvald

Att ta ansvar för vÄr egen energi

Sanna Nova Emilia 2021-01-14

Vad innebÀr det att till fullo ta ansvar för sin egen energi och varför Àr det viktigt?

Personlig utveckling

Krisens stadier och nya möjligheter

Sanna Nova Emilia 2021-01-07

En kris brukar delas in i fyra stadier. Chockfasen, reaktionsfasen, bearbetningsfasen och nyorienteringsfasen. Var befinner vi oss just nu som vÀrld och hur kan vi anvÀnda denna kris för utvecklas?

Personlig utveckling

Att slÀppa vÄra arketypiska roller (Del 2 av 2)

Sanna Nova Emilia 2020-12-30

En fortsĂ€ttning och fördjupad förklaring om vĂ„ra arketypiska roller – Offer, Förövare, Domare och RĂ€ddare – och vad vi har att vinna pĂ„ att slĂ€ppa dem.

Personlig utveckling