Om mig

Om mig

Kom som du är - Gå som du blir

Sanna Nova Emilia inspelning

Genom att göra mig själv så fri jag bara vågar och kan så hoppas jag kunna inspirera fler människor till samma sak. Till att leva så fria som möjligt. Fria att älska. Fria att känna. Fria att skratta och gråta. Fria att lyckas och misslyckas. Fria att vara dem vi är just för stunden. Att våga uttrycka oss själva utan rädslan att bli dömd. Fria att verkligen LEVA!

Jag har hållit kurser och workshops för människor i utveckling i över 25 år. Det finns ingenting som ger mig så mycket glädje som att få vara delaktig i människors resa närmare sig själva, sin egen kraft och sanning. Det finns ingenting som berör mitt hjärta så starkt och fyller mig med så mycket vördnad och tacksamhet som att få se en annan människa hitta hem.

Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia Föreläser

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum.

Anlita mig som Föreläsare