Konsultationer

tjänster

Hypnos & coaching

Innerligt välkommen till detta trygga space, där alla dina delar får finnas. Om du befinner dig på en plats i dig själv, i ditt liv eller i dina relationer där du längtar efter en avgörande och permanent förändring så har du hittat helt rätt. Här nedan kan du läsa mer om och boka mina konsultationer. Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig via kontaktformuläret!

Mina specialområden är att hjälpa mina klienter med att:

Konsultationerna utförs ONLINE VIA ZOOM eller på plats i Hudiksvall

Omdömen

Vad mina klienter säger

5/5

DET UNDERMEDVETNA

Transformerande Hypnoskonsultation (2,5 tim)

1850 Kr
 • 2,5 timme
 • Även online
 • Tryggt space
 • Hypnossession
 • Transformerande samtal
 • Konkreta verktyg

Ett kraftfullt verktyg för dig som vill förändra tanke- känslo- och beteendemönster.

Med hjälp av hypnos kan vi arbeta direkt med att ge ditt undermedvetna nya instruktioner, dels för att bryta oönskade tanke-, känslo- och beteendemönster, men även för att skapa nya mönster som är mer i enlighet med den du vill vara. Du kan läsa mer om hur hypnos fungerar här!

Många av våra utmaningar i livet består av stagnerade rädslor som vi inte fått stöd och hjälp att hantera. Oförlösta känslor (trauman) sätter sig i kroppen och påverkar oss både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Undermedvetna präglingar kan medföra att vi upprepar liknande destruktiva mönster om och om igen hur gärna vi än vill bryta dem.

I nära samarbete med mina klienter har jag utvecklat en metod som hjälper människor att frigöra gamla oförlösta känslor och rädslopräglingar (som ofta sitter rent fysiskt i kroppen) och skapa nya mer önskvärda mönster. 

Vi börjar med ett inledande samtal (ca 60 min) där du får berätta om din specifika situation och det du önskar förändra/förbättra. Efter en kort paus följer sedan Hypnossessionen på ca 60 minuter. 
Vi avslutar med en stunds vägledning där du får med dig verktyg för hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad förändring även på ett medvetet aktivt plan. Du kommer även att få ett uppföljande mail efter vår session där jag sammanställer dessa verktyg för dig.  

Majoriteten av de klienter som använder sig av verktygen upplever en påtaglig transformation av sin situation redan efter en konsultation. Konsultationen sker Online alternativt på min mottagning i Hudiksvall.

Det innerliga

Helande Coaching (60 min)

Känner du att du att du har kört fast i gamla mönster och inte kommer vidare i ditt liv på det sätt som du önskar? Känner du att du har mer kraft inom dig som längtar efter att få komma till uttryck? Upplever du att du vet exakt vad du borde göra men ändå trillar tillbaka i självsabotage och inte lyckas ta de där nödvändiga stegen för att skapa din önskade förändring?

I mina konsultationer arbetar vi med att frigöra gammal energi, gamla tankemönster, känslomönster och beteendemönster och du får stöd och hjälp med att välja nya tankar, känslor, vanor och perspektiv som är mer i överensstämmelse med dina drömmar och din längtan.

Jag arbetar intuitivt och lyssnar även på det som inte uttrycks i direkta ord. Varje konsultation är olik den andra och jag arbetar med många olika verktyg, som skuggarbete, energiarbete, NLP, mindfulness, traumarelease, EFT, avslappning, andning mm. för att släppa taget om gamla mönster som vi ibland även kan ha ärvt ner genom generationer.

Utifrån din unika situation får du alltid med dig konkreta förslag på hur du kan hela dig själv och jag integrerar alltid alla delar av människan. Dvs. både kropp, sinne och själ. Konsultationerna sker via videosamtal eller telefonsamtal, beroende på vad du själv föredrar.

900 Kr
 • 60 minuter
 • Även online
 • Tryggt space
 • Intuitiv vägledning
 • Transformerande samtal
 • Konkreta verktyg

Intuitiv och praktisk vägledning
för genomgripande
och varaktig förändring.