Konsultationer

tjänster

Hypnos & coaching

OBS! Till och med 27 september 2022 erbjuder jag enbart konsultationer ONLINE. Därefter som vanligt även på plats i Hudiksvall. 

Innerligt välkommen till detta trygga space, där alla dina delar får finnas. Om du befinner dig på en plats i dig själv, i ditt liv eller i dina relationer där du längtar efter en avgörande och permanent förändring så har du hittat helt rätt. Här nedan kan du läsa mer om och boka mina konsultationer. Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att höra av dig till mig via kontaktformuläret!

Mina specialområden är att hjälpa mina klienter med att:

Konsultationerna utförs ONLINE VIA ZOOM eller på plats i Hudiksvall

Omdömen

Vad mina klienter säger

5/5

Det undermedvetna

Hypnoskonsultation

1199 Kr
 • 90 minuter
 • På distans
 • Inledande samtal
 • Hypnossession
 • Coaching/vägledning

Ett kraftfullt verktyg för dig som vill förändra tanke- känslo- och beteendemönster.

Med hjälp av hypnos kan vi arbeta direkt med att ge ditt undermedvetna nya instruktioner, dels för att bryta oönskade tanke-, känslo- och beteendemönster, men även för att skapa nya mönster som är mer i enlighet med den du vill vara. Du kan läsa mer om hur hypnos fungerar här!

Konsultationen sker på distans via zoom alternativt på min mottagning i Hudiksvall. För dig som ska ha konsultationen online rekommenderas att du använder dig av en elektronisk plattform som du kan ställa ifrån dig och inte behöver hålla i handen. Detta för att du ska kunna slappna av under hypnosen. Du kan även med fördel använda hörlurar/öronsnäcka under själva hypnosen, valfritt. 

Vi börjar med ett inledande samtal där du får berätta om din specifika situation och det du önskar förändra/förbättra. Ibland så kan vi tänka att det är en specifik situation vi vill lösa trots att det ligger någonting annat mer avgörande som orsak till det problem du upplever. I ett inledande samtal så får vi möjlighet att verkligen ringa in den problematik du önskar lösa så att vi kan gå direkt till kärnan av problemet. Detta möjliggör de bästa resultaten.

Efter samtalet följer hypnossessionen som tar ca 30-40 minuter. Där arbetar vi med att ge ditt undermedvetna nya instruktioner för att skapa dina önskade förändringar. Vi avslutar hypnossessionen med en stunds coachande och vägledande samtal där du får med dig lite verktyg och råd för hur du kan skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad förändring även på ett medvetet aktivt plan.

Det innerliga

Helande Coaching

Känner du att du att du har kört fast i gamla mönster och inte kommer vidare i ditt liv på det sätt som du önskar? Känner du att du har mer kraft inom dig som längtar efter att få komma till uttryck? Upplever du att du vet exakt vad du borde göra men ändå trillar tillbaka i självsabotage och inte lyckas ta de där nödvändiga stegen för att skapa din önskade förändring?

I mina konsultationer arbetar vi med att frigöra gammal energi, gamla tankemönster, känslomönster och beteendemönster och du får stöd och hjälp med att välja nya tankar, känslor, vanor och perspektiv som är mer i överensstämmelse med dina drömmar och din längtan.

Jag arbetar intuitivt och lyssnar även på det som inte uttrycks i direkta ord. Varje konsultation är olik den andra och jag arbetar med många olika verktyg, som skuggarbete, energiarbete, NLP, mindfulness, traumarelease, EFT, avslappning, andning mm. för att släppa taget om gamla mönster som vi ibland även kan ha ärvt ner genom generationer.

Utifrån din unika situation får du alltid med dig konkreta förslag på hur du kan hela dig själv och jag integrerar alltid alla delar av människan. Dvs. både kropp, sinne och själ. Konsultationerna sker via videosamtal eller telefonsamtal, beroende på vad du själv föredrar.

799 Kr
 • 60 minuter
 • På distans
 • Tryggt space
 • Intuitiv vägledning
 • Transformerande samtal
 • Konkreta verktyg

Intuitiv och praktisk vägledning
för genomgripande
och varaktig förändring.