Fullbokad

Skapa ditt eget

Paradis

3 månaders livstransformerande
webbcoachprogram

intresseanmälan

Förtur till nästa program - Våren 2024

Vårens program är nu fullbokat. Få möjlighet till förtur till höstens program (max 11 deltagare) genom att anmäla ditt intresse här. Jag återkommer till alla i turordning.

1 MARS - 31 MAJ 2023 (FULLBOKAD)

En resa hem till dig själv!

Paradiset är inte en destination, det är en plats i ditt hjärta som alltid har funnits där och väntat på att du åter ska minnas den kärlek du är. Det är en plats i ditt hjärta som väntat på att du ska minnas att du redan är allt du söker. Att du redan är kärleken, glädjen och friden som du längtar efter att få känna och att du är här på jorden för att leka, leva, älska och skapa din egen livsdröm! 

I mitt 3 månaders webbcoachprogram Skapa Ditt Eget Paradis! så vägleds du steg för steg, i kärleksfull gemenskap med andra systrar och bröder, tillbaka till den villkorslösa kärlek du är. Till din egen gudomliga kraft och förmågan att till 100% vara en aktiv och medveten skapare av ditt eget liv och din egen värld!


Under dessa 3 månader får du bland annat verktyg för att:

  • Läka det förflutna en gång för alla så att du blir fri att leva ditt liv istället för att återupprepa gamla mönster.
  • Frigöra dig från begränsande trauman (bla moderssåret och faderssåret), släppa livskampen och kliva ur all form av dramaenergi.
  • Fullt ut återerövra din villkorslösa självkärlek och läka dina relationer.
  • Transformera smärta till kärlek och mörker till ljus. Läka både dåtid och framtid och skapa ett nytt energispår/ny tidslinje för dig själv.
  • Bli helt självgenererande av din egen energi och återerövra din sanna gudomliga kraft.
  • Leva med ditt gudomligt feminina och gudomligt maskulina i balans.
  • Leva som ditt högre jag (dvs högfrekvent) och bli till en aktiv och medveten skapare av ditt eget liv!

Lyssna till videoklippet där jag berättar mer!

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

tidigare deltagareS

UPPLEVELSER

5/5

FöR 25% rabatt! Ange koden PARADIS2023

Vad du får

Under dessa 3 månader

Mitt löfte

Att du ska ha återerövrat din egen kraft och självkärlek. Att du ska ha implementerat förmågan att läka ditt förflutna och bli till en aktiv skapare av ditt eget liv.

Din investering

Du som har fått denna länk har nu möjlighet att boka programmet till Early-Bird-pris med 25 procent rabatt (3000 kr). Ordinarie pris för 13 veckors program är 12 000 kr. Kom ihåg att ange din rabattkod i kassan!

Din gåva

500 kronor av din investering går till en fond för personer som önskar söka till programmet men inte har den ekonomiska möjligheten.

Min garanti

50 % av din investering tillbaka efter fullföljt program om du inte nått önskat resultat. Detta förutsatt att du deltagit i och utfört alla moment.

Sanna Nova Emilia

Hypnoscoach & Själslig Doula

Sanna Nova Emilia

Min egen resa till paradiset gick igenom helvetet, men jag vet nu att paradiset finns. Min stora passion och livskall består nu därför av att vara en Själslig Doula för de människor som är fullt ut redo att förlösa sig själva till sig själva. 

Viljan att utvecklas som människa har alltid drivit mig framåt. En av mina största djupdykningar i mig själv gjorde jag när min dotter dog 2005. Jag ställdes då inför ett vägval. Att antingen bli till en bitter människa eller till en bättre. Jag valde att bli till en bättre människa, för det var det enda som kunde ge min dotters död en mening. Jag valde att transformera mitt mörker till ljus och min smärta till kärlek. 

Som Hypnoscoach har jag nu jobbat i många år för att transformera människors smärta och sorger och hjälpa dem att återvända till sin egen självkärlek. Utifrån den självkärleken kan vi sen bli till aktiva skapare av våra egna liv och skapa Vårt Eget Paradis på Jorden! 
 

Det vore en sann ära att få hålla din hand och vara din Själsliga Doula på din resa hem till dig själv! 

Min coaching

Hjälper mina klienter att

Är du redo att skapa DITT paradis?

Är du redo att ta fullt ut ansvar för dig själv och din egen lycka? 
Varmt välkommen till ett coachprogram som kommer att förändra hela ditt liv!

Givetvis så gäller distansköplagen för denna produkt. Efter 14 dagar återbetalas ej depositionen.