“Inspire me!” – Intervjuserie i 4 delar

En fyrdelad intervjuserie från 2012. Detta är berättelsen om hur jag förlorade min dotter men fann mig själv. Om hur vi alla har förmågan att återerövra oss själva och om hur vi kan bidra till att våra barn går oförlorade in i vuxenvärlden...

Innehållsförteckning

Sommaren 2012 fick jag den stora förmånen att möta två fantastiska kvinnor – Annica Frantz och Annalena Mellblom – Mellblom och Frantz Production – i en intervju, och jag är så bortom orden tacksam över möjligheten att få bidra till deras filmserie “INSPIRE ME”. Tack för allt ni synliggör och gör möjligt – inifrån och ut, ifrån hjärtat och ut i världen ♥

Här är nu intervjun i 4 delar. Ett sant Utvecklings-samtal i tiden!
Detta är min berättelse om hur jag förlorade min dotter men om hur jag fann mig själv, om hur vi alla har förmågan att återerövra oss själva och om hur vi kan bidra till att våra barn går oförlorade in i vuxenvärlden…

Läs även om hur vetenskapen och forskningen stöder vikten av att se till våra barns och vår egen inre värld här!

Del 1 - Att synliggöra de osynliga barnen

Del 2

Del 3

Del 4

Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia
Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost