Att befria sina tankar

Är det du som styr dina tankar eller är det tankarna som styr dig?

Innehållsförteckning

Vi är alla programmerade. Vi har alla programmerats in i vår världsbild, i vår självuppfattning, i våra övertygelser, trosuppfattningar, beteendemönster, värderingar, människosyn, samhällsperspektiv etc. Men någonstans längs vägen börjar många av oss helt sunt att ifrågasätta programmeringen. “Är mina tankar verkligen mina tankar eller något jag lärt mig att tänka?”
 
När vi bryter oss loss från vår programmering så öppnar sig en helt ny värld. Vi upptäcker att vi kan börja välja våra egna tankar och genom att välja våra egna tankar så kan vi även välja vår egen verklighet och skapa vårt eget liv, vår egen värld.
 
En värdefull fråga att ställa dig själv är därför:
 
Är jag produkten av någon annans tankar och programmeringar eller är mina tankar skapade av MIG?
 
Oavsett vad du svarar på den frågan så fundera gärna över hur du kan vara helt säker på det.
 
 
Att bli till en fri individ innebär att bli fri att styra sina egna tankar.  Så, är det du som styr dina tankar eller låter du dina tankar styras? Låter du dina tankar styra dig? Om du inte har kontroll över ditt eget mind så har du inte kontroll över någonting.
 
Att upptäcka att det är du själv som har den verkliga kontrollen över dina tankar och dig själv är att svälja det röda pillret. Att bryta sig fri från programmeringen är samma sak som att bryta sig fri från The Matrix. Sen är det helt och hållet upp till dig själv vilken värld du själv vill skapa. Då kan du själv välja om du vill skapa ett helvete eller om du vill Skapa Ditt Eget Paradis!  
Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia
Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost