Min resa från Helvetet till Paradiset

En personlig berättelse om vägen hem.

Innehållsförteckning

 Jag har verkligen levt på helvetets botten, så jag vet exakt hur det är att leva där. De första 36 åren av mitt liv levde jag med en ständigt närvarande önskan att lämna den här planeten. En känsla av att jag skulle behöva dö för att hitta hem för att den här existensen gjorde så fruktansvärt ont.

Om jag då skulle ha mött mig själv som den jag är idag skulle jag högst troligt ha tvivlat och varit skeptisk. “Sådär livsglad och lycklig kan man inte vara. Så där bra kan man inte må! Hon fejkar! Hon förnekar sitt lidande och olycka. Hon förtrycker sitt mörker…”

När jag befann mig i mitt mörkaste mörker så minns jag människor som uttryckte att: “När man hittar hem till sitt hjärta så känner man sig hemma även på jorden”.

Jag minns att jag då svarade något cyniskt om att: “Inte människor ifrån min planet i alla fall. De känner sig ALDRIG hemma här på jorden!”

Men jag hade fel…

När jag väl tog mig igenom alla lager av rädslor, överlevnadsstrategier och skyddsmurar som jag hade byggt omkring mitt hjärta så hittade jag faktiskt hem. Hem till den GLÄDJE, KÄRLEK, FRID och gränslösa KRAFT som är mitt sanna jag och sedan dess så ÄLSKAR jag mitt liv här på jorden! 

Jag insåg att det var mina lager av trauman som hade separerat mig ifrån mig själv och som hade gjort det fullständigt omöjligt för min själskraft att leva fullt närvarande i min kropp. Jag levde i ständigt jakt, kamp och flykt ifrån mig själv och jag dansade min djävulsdans allt längre ner i det brinnande helvetet, så att både min kropp och själ blev sjuk.

Separationen från vårt autentiska jag skapar oerhört mycket lidande. När jag idag möter människor som befinner sig på den plats där jag tidigare befann mig – där på helvetets botten där vi glömt att KÄRLEK, GLÄDJE och FRID är vårt naturliga tillstånd. Människor som ser lyckliga människor som fejk. Då kan jag inte låta bli att fundera över vad det egentligen är vi människor förnekar och förtrycker allra mest? Vårt mörker eller vårt LJUS? ✨️

Vill du sluta förtrycka ditt ljus?

Kika in mitt 3 månaders coachprogram SKAPA DITT EGET PARADIS!  

Programmet passar dig som är redo att sluta lida, lämna det förflutna i det förflutna, släppa dina rädslobaserade strategier, ta fullt ut ansvar för din egen lycka och inkarnera din själskraft fullt ut!

Max 11 deltagare i varje program.
Picture of Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia
Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost