Till alla vackra barn på vår jord…

Vi vet inte vilken framtid som väntar våra barn. Vi vet inte vad den kommer att kräva av dem. Allt vi vet är att utvecklingen går fort framåt. Och att oavsett vad framtiden kommer att kräva av våra barn, så kommer de att kunna möta den bättre rustade om de blivit guidade av vuxna som sett deras värde. Av vuxna som värdesatt deras närvaro. Av vuxna som älskat dem och sett dem för vilka de är… inuti… Vi vet inte vilken framtid som väntar våra barn. Men vi vet att de kommer att vara bättre rustade för den om de fått lära sig hur man lever för att må bra… Ingenting annat kan vara viktigare…

Under fem tårfyllda timmar skapade jag detta bildspel som en påminnelse om vad varje litet barn på vår jord behöver få känna, för att växa upp till en trygg och välmående människa…

Var inte rädd… sjunger Sarah Dawn Finer…
Jag går bredvid dig
Kom ta min hand
Jag håller i dig
Här i min famn
Kan du våga tro
Sänk dina murar
Jag ger dig ro
För att jag älskar dig dig,
så som du är…
Och jag vill ge dig allting jag har
Låt mig få bära dig
När du är svag
För du betyder allting för mig…

 

Innehållsförteckning
Robert Jarnroth

Robert Jarnroth

Dela artikeln
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
Epost