Lycka Är Ett Val (Podd)

Samtal om livet, döden, sorg och lycka i Kvinnopodden - Lycklig Nu. Om att förlora ett barn men vinna livet.

I december 2023 hade jag den stora äran att bli inbjuden till Kvinnopodden – Lycklig Nu där jag fick dela många av mina livsperspektiv och hur jag tog mig igenom min dotters död till ett ännu mer levande liv.

🧡  Jag berättar om vad jag upplevde och hur min dotter från andra sidan bar mig igenom sorgen.

💛  Jag berättar om många av de magiska tecken & bekräftelser jag fick på att döden inte är slutet.

💚  Jag berättar hur alla kan känna kontakt med sina älskade på andra sidan om de vill.

💙  Jag berättar om hur jag gjorde för att skapa mening åt det till synes meningslösa.

🩵  Jag berättar om hur det är att ta hand om sin egen sorg och samtidigt kunna möta sitt kvarvarande barn i sorg.

💜 Jag berättar om skräcken, den posttraumatiska stressen och hur det är att bära ännu ett barn ut i livet samtidigt som man sörjer ett.

🩷  Jag berättar om min dotters gåva till mig och om hur jag valde att göra Kärleken ännu mer möjlig för att hedra hennes liv med mitt eget.

❤️  Jag delar även tips på hur vi kan förhålla oss till vänner som går igenom svåra sorger för att vara det bästa möjliga stöd.

Min intention och önskan är att Gabriellas och mitt samskapande samtal ska ge tröst, mod och kraft till människor i sorg och även inspirera alla människor som önskar ett mer levande, lyckligt och kärleksfullt liv!

Sanna Nova Emilia
– I Frihetens & Kärlekens tjänst! ✨️
 

Lyssna hos Spotify här!

Lyssna hos Poddtoppen här!

 
Picture of Sanna Nova Emilia

Sanna Nova Emilia

Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost