Den stora bajskonspirationen 2020

Innehållsförteckning

Gott slut och en riktigt magisk början på 2021!

Älskade vackra vänner! Med denna lilla tillbakablick på 2020  – ber jag att få önska er ett fullständigt magiskt avslut på året och en ännu bättre början på nästa! 

Detta år blev sannerligen inte vad någon av oss hade tänkt oss när vi stod där och höjde glasen på tolvslaget förra året. Inte hade jag den blekaste aning om att onda krafter skulle vilja få mig att köpa massor av toapapper och försöka dränka mig i mitt eget avloppsvatten. Tack och lov så lyckades jag avslöja Den Stora Bajskonspirationen och även att kanalisera viktiga budskap från The Holy Sh*t! 

Weeeiii! Ha ett riktigt knasigt, roligt, mysigt, härligt, busigt och kul avslut på detta året vännerna!! Nu lämnar vi den här sk*ten bakom oss!

2021 – HERE WE COME! 

#bajshumor #konspireramera #fuckondska #torkalagom

Mer läsning...

Picture of Sanna Nova Emilia
Sanna Nova Emilia
Allt jag förmedlar – i mina texter, böcker och scenframträdanden – är fött ur en längtan att få levandegöra människans inre, nå än djupare in i vår mänskliga existens och i upplevelsen av att vara människa. Efter att få öppna dörrar och bygga broar mot en plats där vi alla får möjlighet att leva lika fria som vi föddes. Som sanna skapare av vårt eget personliga universum... MER OM MIG
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost