Artikel i finlandssvenska Kuriren februari 2013

Innehållsförteckning

I september 2012 hade jag den fantastiska förmånen att få föreläsa både i Vaasa och i Kronoby i Finland. En dag av glädjefyllda möten som jag bär med mig varmt i hjärtat. Ett stort innerligt tack till käraste vännen Heidi Hagnäs och till Kristina Slotte på Medborgarinsitutet och Kronobys folkhögskola som såg till att arrangera för min föreläsning. Kristina utsågs till Årets Vardagshjälte år 2012 – och det är du sannerligen Kristina! Med ett gigantiskt hjärta som berör alla du möter.På plats vid föreläsningen fanns även journalisten Åsa Tast som skrivit denna underbara artikel om mitt arbete för barnen. Tack Åsa för att du lyckades fånga allt jag önskar förmedla på ett så fullkomligt sätt!Kuriren1cKuriren2                                                   
Robert Jarnroth
Robert Jarnroth
Dela artikeln
Facebook
Twitter
Epost