Presentkort - Hypnoskonsultation

Ge bort förändring som en gåva till en vän!

Känner du någon som längtar efter att förändra tanke- känslo och/eller beteendemönster och skapa nya positiva mönster i sitt liv? Då är ett presentkort på hypnoskonsultation en utmärkt gåva!

Du får ett presentkort med en personlig kod att ge till din vän. Din vän gör sedan själv bokningen här på hemsidan och kan då välja konsultation på plats i Hudiksvall eller online via Zoom.

Du kan läsa mer om hur hypnos fungerar här!

Kategori

1.199,00 kr

En hypnoskonsultation är ett väldigt effektivt verktyg för att komma åt och förändra undermedvetna präglingar som på olika sätt begränsar oss i våra liv och relationer och hindrar oss ifrån att leva så fria som vi både kan och vill. Det kan handla om omedvetna tanke- och känslomönster som vi etablerat långt innan vårt första medvetna minne och som yttrar sig i destruktiva beteenden, en destruktiv självbild eller förlamande rädslor. Det kan även handla om mer medvetna upplevelser som har skapat känslomässiga blockeringar i oss, vilka står i vägen för att vi ska få uppleva det vi längtar efter att få uppleva i våra liv. Trygghet. Frihet. Kärlek. Glädje. Samhörighet. Meningsfullhet.

Vem vill du vara nu? Vad hindrar dig?

Vid en hypnoskonsultation kan du bland annat få hjälpa att