Sanna Nova Emilia Logo
I samarbete med
Nazar Logo

Inre balans

En frihetsresa för kropp och själ

SIDE - TURKIET - OKTOBER 2023

En resa hem till dig själv!

Längtar du efter...

Den 8e oktober 2023  går flyget från Arlanda eller Landvetter – beroende på vilket som passar dig bäst – för att ta dig till Side i Turkiet och Nazars populära Pegasos World. Utöver sol, bad, aktiviteter och god mat (All Inclusive med Veganskt kök) så  har du under denna vecka tillgång till ett Helt unikt träningsprogram för att fylla på både din kropp och själ med massor av självkärlek och bubblande livsenergi!

Med  dig på resan har du Sanna Nova Emilia som din dagliga instruktör och inspiratör för att du på ett glädjefyllt sätt ska återfinna din inre balans och friheten att leva din fulla kraft.

Läs vidare om vad denna veckas berikande gemenskap har att erbjuda dig!  ↓

Ett träningsprogram för både kropp & själ!

Kropp & Själ

Träningsprogram

En vecka fylld av Frigörande dans (PsyDance), Meditationer och Workshops i glädjefylld och inspirerande gemenskap. Sol, bad och transformerande samtal om livet!

Inre Balans-resan är skapt för att du ska ges möjlighet att återknyta kontakten med ditt sanna jag. Med din livsglädje, livskraft och livsenergi. Med allt som ger dig känslan av att vara levande.

Med hjälp av programmets olika inslag (som alla är frivilliga) så ges du under denna resa möjlighet att återupprätta din inre balans och befria både din kropp och själ ifrån gammal energi, stress och tankar som inte längre gynnar ditt liv.

Läs mer om de olika delarna genom att klicka på knapparna nedan ↓

Om Resan

Om Resan

Träningsprogram för både Kropp & Själ!

En vecka fylld av frigörande dans (PsyDance), Meditationer och workshops i glädjefylld och inspirerande gemenskap. Sol, bad och transformerande samtal om livet.

Inre Balans-resan är skapt för att du ska ges möjlighet att återknyta kontakten med ditt sanna jag. Med din livsglädje, livskraft och livsenergi. Med allt som ger dig känslan av att vara levande.

Med hjälp av programmets olika inslag (som alla är frivilliga) så ges du under denna resa möjlighet att återupprätta din inre balans och befria både din kropp och själ ifrån gammal energi, stress och tankar som inte längre gynnar ditt liv.

Du ges daglig vägledning, aktiviteter och inspiration för att återupprätta balansen mellan din feminina och maskulina energi. Mellan ditt yin och ditt yang. Mellan ditt görande och varande. Så att du kan börja leva ditt liv i din fulla kraft. 

I programmet ingår följande programpunkter:*

 • Morgonmeditation med rörelse och Fascia-stretch
 • PsyDance –  Frigörande danspass (eftermiddagar)
 • Inspirationsföreläsning – Att Leva som Ditt Autentiska Jag
 • Workshop – Skapa Ditt Eget Paradis!
  *Programmet är öppet för ändringar och tillägg.

Utöver detta ges även utrymme till löpande sharing, samtal om livet och värdefull samvaro. Du kan läsa mer om dessa olika programpunkter här på sidan.

 • För frågor Om programinnehållet är du välkommen att kontakta  Sanna Nova Emilia.

 • För frågor Om resa, boende, kost mm – samt FÖR BOKNING!  kontaktar du resebolaget Nazar.

 

Jag ser varmt fram emot att få dansa och fira livet tillsammans med dig i oktober!

PsyDance

PsyDance

PsyDance – Frihet för kropp och själ!

På eftermiddagarna har du möjlighet att delta i ett 75 minuters pass av PsyDance. En kombinerad powerboost för såväl din insida som utsida.

I PsyDance-konceptet som träningsform så är din stärkta kropp bara en bonus. Samtidigt som vi släpper fysiska spänningar och stress så jobbar vi än mer med att stärka din egen självbild och höja din vibrationsnivå till att vara en klar kanal för din inneboende kreativitet, livsglädje och livsenergi!

PsyDance

Detta gör vi genom att frigöra, stärka och balansera…

 • Känslokroppen
 • Den mentala kroppen
 • Energikroppen/ljuskroppen
 • Den fysiska kroppe

 

Varje pass inleds med en meditation och kommer alltid att erbjuda dig någonting nytt. Ju mer du tillåter dig att ge dig hän i stunden desto mer kommer du att få ut av varje pass.  Tillsammans skapar vi ett rum där HELA DU får finnas, i glädje och gemenskap!

I PsyDance så är det du själv i samspel med musiken som bestämmer hur din kropp vill röra sig. Ett nära samspel mellan kropp och musik där tankarna får vila och istället lämna utrymme för känslans närvaro och stundens upplevelse. Dvs. ingen avancerad koreografi att följa. Du är helt fri. PsyDance passar därför alla i åldrarna 0-150 år.

Meditation

Meditation

Morgonmeditation med rörelse

Vi börjar morgonen med en stunds meditation och kärleksfull intention. En mjukstart av kroppen med stillsamma rörelser till skön musik. Varje dag bär sitt eget tema med målet att du ska stärka både din insida och din utsida.

Du får prova olika andningsövningar, mentala övningar och fysiska övningar för att hjälpa din kropp att släppa och frigöra gammal stress och annan känslomässig energi som lagrats i kroppen. Detta för att skapa nytt utrymme inom dig själv för att kunna ta emot livet och dig själv på en ny nivå.

Fascia Stretching

Fascian är den bindvävshinna som omsluter och stödjer muskler och andra vävnader i kroppen. Det är den vävnad som sträcker sig runt hela din kropp, runt alla muskler, ben och organ och håller allting på plats. Det är viktigt att fascian är rörlig, dynamisk, syresatt och har gott om vätska för att energi och syre ska flöda i våra kroppar och för att våra kroppar ska rensa ur slaggprodukter väl.

Varje morgon under programdagarna kommer vi att göra övningar som stärker din fascia, vilket bland annat ger följande fördelar:

 • Mindre värk i kroppen
 • Bättre blodtillflöde och syretillförsel till kroppens alla delar.
 • Mer energi
 • Bättre utrensning av slaggprodukter
 • Ökad rörlighet och känsla av vitalitet
Föreläsning

Föreläsning

Inspirationsföreläsning – Ditt Autentiska Jag

Vem är du när du lever dig själv fullt ut? Vem är du när du är helt sann emot dig själv? Vem är du när du står i din fulla kraft utan skam och utan skuld? När du strålar i ditt klaraste ljus och vågar vara dig själv utan rädslan att bli dömd?

Vem är du när du har läkt ditt sårade barn och inte längre styrs av dess präglingar? Vem är du när du älskar dig själv villkorslöst?

I den här interaktiva föreläsningen (på ca 2 timmar) ges du grundläggande förståelse för hur självkärlek lägger grunden för ett liv i både trygghet, glädje och frihet.

Du får även…

…inspiration och verktyg för hur du kan förändra dina tankar och ditt sätt att förhålla dig till dig själv och omgivningen, så att du kan leva ditt liv mer i enlighet med din egen kraft och dina drömmars längtan.

…nycklar för hur du balanserar din feminina och maskulina energi så att du kan bygga på kärleksfulla, mogna och ansvarsfulla relationer som speglar din kärlek till dig själv.

Workshop

Workshop

Workshop – Skapa Ditt Eget Paradis!

Paradiset är inte en destination, det är en vibration. Det är en plats inom dig som alltid har väntat på att du ska minnas den kärlek du är. Det är en plats i ditt hjärta som väntat på att du ska minnas att du redan är allt du söker. Att du redan är kärleken, glädjen och friden som du längtar efter att få känna och att du är här på jorden för att leka, leva, älska och skapa din egen livsdröm. DITT eget paradis!

I den här 3-timmarsworkshopen fördjupar du den kunskap och medvetenhet du fick tillgång till under föreläsningen Ditt Autentiska Jag. Du guidas i kärleksfull process och i gemensamma övningar för att frigöra gamla känslopräglingar och begränsande programmeringar. Du får nycklar och verktyg för att bli till en aktiv och medveten skapare av ditt eget liv och din egen energi.

Workshopen är dynamisk och utgår från deltagarnas önskemål och behov med högsta fokus på ditt eget energiarbete. Du ges verktyg för att verka och leva utifrån den villkorslösa kärleken till dig själv, så att den kärleken kan bli till den skapande energin för dig och ditt liv. Så att du kan bli självgenererande i din egen energi och inkarnera fullt ut med din sanna själskraft. Så att du kan leva fullt ut som den du är och ge av din sanna gåva till världen!

Sanna Nova Emilia

Instruktör & Inspiratör

Sanna Nova Emilia

Jag har hållit kurser och workshops för människor i utveckling i över 25 år. Det finns ingenting som ger mig så mycket glädje som att få vara delaktig i människors resa närmare sig själva, sin egen kraft och sanning. Det finns ingenting som berör mitt hjärta så starkt och fyller mig med så mycket vördnad och tacksamhet som att få se en annan människa hitta hem.

Genom att göra mig själv så fri jag bara kan så vill jag inspirera fler människor till samma sak. Till att leva så fria som möjligt. Fria att älska. Fria att känna. Fria att få vara dem vi är och att verkligen LEVA medan vi lever!

Jag hoppas att jag får glädjen att möta just DIG på den här be-fri-ande resan!

Resort

Pegasos WORLD

Pegasos World

– Om barnasinnet själv får välja!

Pegasos World är Nazars bästsäljare – ett stort och helt fantastiskt All Inclusive-hotell med fina familjefaciliteter, som nästan är en liten stad för sig själv. Här kan du njuta av den häpnadsväckande stora poolen – som med sina 10 000 m2 är Medelhavets största. Hotellet består av en huvudbyggnad med restauranger, barer, spa, gym och butiker, samt åtskilliga rumsbyggnader som ligger utspridda och oftast en bit bort från poolen, så det råder en lugn och mysig semesterstämning på stigarna mellan husen.

För den som önskar bejaka sitt lekfulla barnasinne finns den häftiga och äventyrliga vattenparken att utforska. Andra aktivitetsmöjligheter är  bl a tennis, basket, beachvolleyboll, biljard och bordtennis. På kvällen är det underhållning i den stora amfiteatern utomhus. 

All Inclusive - Vegan Friendly

De tre dagliga bufféerna innehåller ett brett sortiment av turkiska specialiteter och internationella rätter, där många blir tillagade på plats efter dina önskemål. Pegasos World ingår i konceptet Vegan Friendly by Nazar. Njut av vegansk och vegetarisk variation av cirka 3-4 varma rätter i buffén. I vissa fall kan hotellet erbjuda förrätter, snacks och/eller bakverk i vegansk tappning. 

Pegasos World finns tre temarestauranger att välja mellan: Turkisk, Italiensk och Asiatisk. Där har du i mån av plats en måltid inkluderad under veckan.  

Rum för alla behov

Ett standard dubbelrum på Pegasos World är ca 26 m². Rummen är ljusa, fräscha och har en modern inredning i skandinavisk stil. 

På rummen finns tv, telefon, safety box, duschkabin, hårfön och central luftkonditionering som är igång beroende på temperatur och säsong. Det finns en minibar som kan fås fylld mot betalning. 

Alla dubbelrum har balkong/terrass med ett bord och två stolar.  För familjer finns rumsalternativ för upp till 5 personer. Enkelrum kan bokas mot tillägg. Wifi ingår.

Stranden

Medelhavets blå vågor är ett frestande alternativ till den stora poolen. Den mysiga stigen ner mot stranden går genom den gröna trädgården och består av en allé med höga, vajande palmer. Den 600 m privata sandstranden är fantastiskt härlig och bred – perfekt för sandslottsbygge! Här finns solsängar och parasoller som kan användas fritt, samt en strandbar som serverar uppfriskande dryck helt All Inclusive. Vattnet vid stranden blir relativt snabbt djupt.

31°

Dag temp

18°

Natt temp

26°

Vatten temp

26 st

Regnfria dagar

Upplev mer

Möjligheter på plats

Gemenskap & Sharing

Sharing is caring! När vi delar med oss till varandra så inser vi att vi aldrig är ensamma och att vi växer tillsammans. Under dessa dagar öppnar vi upp för stunder av värdefull samvaro med sharing, självreflektion och såväl djupa som lättsamma samtal om livet – i kärleksfull gemenskap!

Utöver de frivilliga programpunkterna träffas de som själva önskar på stranden, eller t ex. för gemensamma promenader, aktiviteter och middagar. 

Hamam & Spa

Hamam  är en traditionell turkisk SPA- behandling i en avslappnande miljö, med värme, vatten och ånga. Hamam-paketet innehåller den traditionella skrubbningen och skummassagen, följt av en 30 minuters avslappnande oljemassage av en professionell SPA-terapeut. 

Hamam bokas mot extra tillägg när du bokar din resa, alternativt senast 7 dagar innan avresa. Det finns även andra behandlingar du kan boka på plats.

TA MED DIG FAMILJEN!

• Barn i åldern 12-17 år deltar helt kostnadsfritt i träningsprogrammet tillsammans med fullbetalande vuxen. 

• Medresenärer som ej önskar delta i programmets aktiviteter betalar endast för resa och boende. 

• Vid bokning betalar du endast 1200 kronor i handpenning per resenär +  avbeställningsförsäkring om så önskas. 

• Resterande betalas senast 35 dagar innan avresa.

INVESTERING

Mot avgift

Priser och bokning

Du kan antingen välja avresa från Stockholm ARLANDA alternativt från Göteborg LANDVETTER. De gemensamma aktivitetsprogrammen hålls när samtliga resenärer är på plats tillsammans. Det är fullt möjligt för dig att ta med dig en familjemedlem eller vän som inte önskar delta i resans träningsprogram. Denne betalar då enbart för resa och boende. Barn 12-17 år får medverka i träningsprogrammet GRATIS med fullbetalande vuxen.

Stockholm

Göteborg

 • Arlanda
  8 - 15 Oktober 2023
  12.999 kr *del i dubbelrum
  • Träningsprogram
  • Direktflyg t/r Arlanda
  • Boende Pegasos World
  • Hotelltransfer
  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  Begränsade platser
 • Landvetter
  8-15 Oktober 2023
  12.999 kr *del i dubbelrum
  • Träningsprogram
  • Direktflyg t/r Landvetter
  • Boende Pegasos World
  • Hotelltransfer
  • All Inclusive
  • Gratis WiFi
  Begränsade platser

Vad ingår

Utöver ett Livstransformerande träningsprogram där du tillsammans med Sanna Nova Emilia får möjlighet att stärka både din kropp och själ med flera härliga aktiviteter under veckan, så ingår följande i Ditt Resepaket:

Resa från vald flygplats inkl. hotelltransfer till och från hotellet i Side. Boende med All Inclusive på Pegasos World (del i dubbelrum). Wifi på rummet.

Mot en extra avgift så kan du utöka din bekvämlighet med Nazars Comfort Class. Mat på flyget samt bagage utöver tillåtet handbagage tillkommer. Du kan även lägga till för tex enkelrum eller familjesvit med havsutsikt, samt boka den traditionella turkiska spabehandlingen Hamam mfl behandlingar.

VIKTIGT! Uppge koden: INRE BALANS vid bokning!

Vi ses i oktober!